Forhandler av Nissan, Suzuki og Isuzu i Valdres

Nissan og Suzuki har i en årrekke vært to av de mest solgte bilmerkene i Valdres.

Dette er ingen tilfeldighet. Vi setter vår ære i å tilby kvalitet når det gjelder de produktene vi selger.
Med fartstid i bransjen siden 1973 ha vi høstet stor annerkjennelse i – og kunnskap om – det lokale markedet. Hos oss treffer du fagfolk du kan stole på, med solid kompetanse innenfor sitt fagområde. Sammen gir vi deg et komplett bilhold – uten bekymringer.

I våre utstillingslokaler finner du nyheter fra Nissan og Suzuki person- og varebiler. Våre dyktige selgere gir deg den hjelpen du trenger, for at du skal kunne velge løsninger som passer ditt behov best.
Vi gir en natturlig trygghet også for deg som ønsker å kjøpe brukt – vårt rikholdige utvalg består av kun verkstedkontrollerte biler med garanti.

Nissan logo

Nissan

Nissan har et bredt modellspekter med person- og varebiler, 2- og 4-hjulsdrift, bensin, diesel og, ikke minst, elektrisk. Innenfor el-bil er Nissan den av bilfabrikantene som kanskje har kommet lengst i utvikling og salg av slike.

Vi forhandler alle Nissan sine modeller i hele Valdres, i tillegg til Hallingdal (gjennom vår forhandler Gol Auto).

www.nissan.no

ISUZU logo

Isuzu

ISUZU D-MAX er et tøft kjøretøy med 3.5t hengervekt, som aldri vil svikte deg. Du ser det ved første øyekast, og merker det så fort du setter deg inn! Isuzu D-MAX har nå blitt enda tøffere!

Vi forhandler alle Isuzu sine modeller i hele Valdres, i tillegg til Hallingdal (gjennom vår forhandler Gol Auto).

www.isuzu.no

suzuki logo

Suzuki

Suzuki er et av merkene som selger flest personbiler med 4×4 i Norge. Suzuki har et bredt modellutvalg. Suzuki Ignis og Swift Hybrid, Vitara og familiebilen S-Cross SUV! Suzuki er som skapt for norske forhold.

Vi forhandler alle Suzuki sine modeller i hele Valdres, i tillegg til Hallingdal (gjennom vår forhandler Gol Auto).

www.suzuki.no
Odd Harald Haraldsen
Odd Harald HaraldsenBilselger

Vi er her for å hjelpe deg

Er du usikker på hva du trenger eller ønsker deg? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg veldig gjerne med å gjøre det riktige valget.

Bestill prøvekjøring
Finansiering